Natural and cultural revaluation of village of Miłoszyce

The first part of the study are analysis of rural structure, infrastructure, natural and cultural object. Next part was evaluation of interiors of the Miłoszyce. The last stage of work was development of public space. The main goal of the design is to create a common area centered around the joints, which are a characteristic element of development of the center Miłoszyce. Designed space has been divided into 6 zones due to the diverse nature of development and user groups that will benefit from these sites. Selection of plants refers to the character of traditional rural gardens. The most important point is the space located closest to the church – the presentable square. A new communication system was designed, which emphasizes the viewing axis toward the church. Selection of plants refers to the character of traditional polish, rural gardens.